Υπηρεσίες Ενοικίασης Πετσετών

Η εταιρεία Clean Art  αναλαμβάνει την παροχή πετσετών στο χώρο σας εβδομαδιαίως και φροντίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη.

Με την εβδομαδιαία ενοικίαση πετσετών σε κομμωτήρια, studio νυχιών, spa και γυμναστήρια η εταιρεία στοχεύει  τα συνεργαζόμενα με εκείνη καταστήματα να ξενοιάσουν από τον καθαρισμό και την αγορά των πετσετών που χρειάζονται καθημερινά για τις ανάγκες  τους.

Clean Art

Πετσέτες προσώπου μαύρες 100% Βαμβακερές  και ανεξίτηλες με ειδική δίκλωνη πλέξη για επαγγελματική χρήση σε μέγεθος 50cm*100cm…

Clean Art

Πετσέτες προσώπου καφέ 100% Βαμβακερές  και ανεξίτηλες με ειδική δίκλωνη πλέξη για επαγγελματική χρήση σε μέγεθος 50cm*100cm.

Clean Art

Πετσέτες προσώπου λευκές 100% Βαμβακερές  και ανεξίτηλες με ειδική δίκλωνη πλέξη για επαγγελματική χρήση σε μέγεθος 50cm*100cm

Clean Art

Πετσετάκια χεριών καφέ 100% Βαμβακερές  και ανεξίτηλες με ειδική δίκλωνη πλέξη για επαγγελματική χρήση σε μέγεθος 50cm*30cm.

Οι πετσέτες μας είναι ειδικά κατασκευασμένες να έχουν χαμηλό πέλος ώστε να μην πιάνονται οι βούρτσες κατά το χτένισμα των μαλλιών και είναι απόλυτα απορροφητικές.

Πλύση

Οι πετσέτες επεξεργάζονται σε εκσυγχρονισμένη γραμμή παραγωγής με χρήση βιομηχανικών πλυντηρίων, ειδικών κλιβάνων και νέας γενιάς απορρυπαντικών. Η Clean Art πραγματοποιεί μηνιαίως συνεχή ανανέωση του στόλου των πετσετών της έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η αντικατάσταση των φθαρμένων με νέες.

Συσκευασία

Κάθε πετσέτα είναι ατομικά πακεταρισμένη σε διάφανο νάιλον σακουλάκι  και ελαφρώς αρωματισμένη. Έρχονται στο χώρο σας στο σύνολο τους σε πλαστικοποιημένο σακί, ειδικό για την φύλαξη και των χρησιμοποιημένων πετσετών σας.

Παράδοση

Η παράδοση και μεταφορά της παραγγελίας σας γίνεται απολύτως δωρεάν καθώς η εταιρεία μας διαθέτει 5 ιδιόκτητα φορτηγά τα οποία καλύπτουν όλη την Αττική όλες τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας συμπεριλαμβανομένου του Σαββάτου. Η Clean Art εγγυάται συνεπείς παραδόσεις σε συγκεκριμένη ημέρα που έχουμε προκαθορίσει για να γνωρίζετε πάντα πότε θα παραλάβετε χωρίς άγχη και αμφιβολίες.

Μεταφορά

Σε περίπτωση που καταναλώσετε νωρίτερα την παραγγελία σας από την μέρα που ερχόμαστε σε εσάς εξυπηρετούμε με συμπλήρωμα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Για την εξόφληση της εκάστοτε παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε αντικαταβολή κατά την παράδοση ή εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.